Ostukorv on tühi

Summa: 0,00 €

PRIVAATSUSPOLIITIKA

Privaatsuspoliitikaga sätestatakse, kuidas 111TOYS.EE kasutab ja kaitseb kogu informatsiooni, mida annate selle veebilehe kasutamiseks. 111TOYS.EE kohustus on kaitsta teie privaatsust. Juhul kui küsime veebilehe kasutamisel teatud teavet, mille abil saame teid identifitseerida, võite kindel olla, et seda kasutatakse ainult kooskõlas privaatsuspoliitikaga. 

111TOYS.EE-l on õigus aeg-ajalt siinset poliitikat muuta, et uuendada seda lehekülge. Peaksite mõne aja tagant kontrollima seda lehte tagamaks, et olete muudatustega rahul. 

 

Mida me kogume?

Võime koguda järgmist teavet: 

  • nimi; 
  • kontaktandmed, sealhulgas e-posti aadress; 
  • demograafiline teave, nagu postiindeks, eelistused ja huvid; 
  • muu teave (müügiteeninduse ja/või toodete pakkumiste jaoks).

 

Mida me teeme kogutud teabega?

Kogume teavet, et mõista paremini teie vajadusi ja pakkuda paremat teenust ning seda eelkõige järgmistel põhjustel: 

  • arvepidamiseks; 
  • võime kasutada informatsiooni toodete ja teenuste parendamiseks; 
  • võime perioodiliselt saata e-kirju, et reklaamida uusi tooteid, eripakkumisi või edastada lihtsalt teavet, mida arvame teile huvi pakkuvat, kasutades selleks teie e-posti aadressi, mille sisestasite registreerimisel; 
  • aeg-ajalt kasutame teie andmeid turu-uuringute eesmärgil;
  • võime teiega e-posti, telefoni, faksi või posti teel ühendust võtta;
  • võime kasutada teavet, et kohandada veebilehte teie huvide kohaselt.


Turvalisus 

Oleme võtnud endale kohustuse tagada, et teie andmed oleks kaitstud. Loata juurdepääsu või avalikustamise vältimiseks kolmandatele pooltele oleme kehtestanud korra, et kaitsta teavet, mida kogume võrgus. 

111TOYS kohustub mitte edastama loata juurdepääsu ja avalikustamise vältimiseks registreeritud isikuandmeid kõrvalistele isikutele või kasutama isikuandmeid seaduse või siinse lepinguga vastuolus. Võite kindlad olla, et meie ostukeskkond on turvaline ja me ei edasta kolmandatele isikutele andmeid, mida kogume võrgus.

 

Küpsiste kasutamine

Küpsis on väike fail, mis küsib luba paigutada end teie arvuti kõvakettale. Kui olete nõus, lisatakse fail ja küpsis aitab analüüsida veebiliiklust või hoiatab teid, kui külastate teatud veebilehti. Küpsised lubavad veebirakendustel vastata teile individuaalselt. Veebirakendus saab kohandada oma tegevust teie vajaduste, meeldimiste ja mittemeeldimiste järgi, kogudes ning salvestades teavet teie eelistusest. 

Kasutame liikluslogi küpsiseid, et kindlaks teha, milliseid lehti kasutatakse. See aitab meil analüüsida veebilehe liikluse andmeid ja parandada meie kodulehte, et kohandada seda kliendi vajaduste järgi. Kasutame seda teavet ainult statistilise analüüsi eesmärgil ja seejärel andmed eemaldatakse süsteemist. 

Kokkuvõttes, küpsised aitavad meil pakkuda teile paremat veebilehte, võimaldades jälgida, milliseid lehekülgi leiate endale kasulik olevat ja milliseid mitte. Küpsised ei anna meile juurdepääsu teie arvuti või teabe kohta peale andmete, mida olete ise otsustanud meiega jagada. Soovi korral võite küpsiseid aktsepteerida või tagasi lükata. Enamik brausereid lubavad küpsiste kasutamist automaatselt, kuid üldjuhul võite veebilehitseja seadeid muuta, et küpsistest loobuda. See võib takistada teil veebilehe täiel määral kasutamist.

 

Lingid teistele veebilehtedele 

Meie veebileht võib sisaldada linke teistele veebilehtedele. Juhul kui kasutate neid linke meie veebilehelt lahkudes, tuleks meeles pidada, et meil puudub kontroll uue veebilehe üle. Seega ei saa me vastutada teie andmekaitse ja privaatsuse eest, kui külastate selliseid lehti, siinne privaatsuspoliitika ei kaitse selliste lehtede andmete puutumatuse eest. Peaksite olema ettevaatlik ja tutvuma vastava veebilehe privaatsuspoliitikaga.

 

Teie isikuandmete kontroll

Võite soovida piirata oma isiklike andmete kogumist või kasutada neid järgmiselt. 

Alati, kui olete täitmas vormi veebilehel, otsige kasti, kuhu klikates saate nõustuda, et te ei soovi teabe kasutamist otseturustuse eesmärgil. Juhul kui olete varem nõustunud meiega oma andmeid jagama otseturustuse eesmärgil, võite iga hetk meelt muuta ja kirjutada meile aadressil info@111toys.ee

Me ei müü, levita ega laena teie isikuandmeid kolmandatele isikutele, v.a teie loal või kui oleme kohustatud seda seaduse järgi tegema. Võime kasutada teie isikuandmeid, et saata reklaamteavet kolmandate poolte kohta, keda arvame teile huvi pakkuvat, juhul kui avaldate selleks soovi.

Võite taotleda üksikasjalikke isikuandmeid, mida kogume isikuandmete kaitse seaduse kohaselt. Päring on tasuline. Kui soovite koopiat oma isikuandmetest, mida oleme teie kohta kogunud, kirjutage aadressil info@111toys.ee või Vasara 50, 50113 Tartu Eesti. 

Kui arvate, et meie teave on väär või ebatäielik, kirjutage meile ülaltoodud aadressil esimesel võimalusel. Oleme valmis kõiki andmeid viivitamatult parandama.

 

TASUTA SAATMINE

Tellimus üle 35€
 

KINKEKAARDID

Kingitus kõige kallimatele  
 

Jälgi meie tegemisi

facebookis ja instagramis